utorak, 28. novembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA predlog na poene igrača (25.12.)

Predlozi izgledne šanse za prolaz


M. Lessort (Partizan) 11.5- poena, 14pts

Baš kao ni kladionice, ni mi ne očekujemo baš laganu pobedu Partizana u Laktašima. I pored toga odigraćemo Lessorta minus poena i rizikovati iako znajući da je najbolji centar crno-belih.

Pre svega mislimo da Lessort neće odigrati više od 20 minuta (što trener Željko Obradović konstanto apostrofira kako daje priliku svim igračima u regionalnom takmičenju). Istina, francuski centar je odigrao samo 4 od 11 mečeva preko 20 minuta i nalazi se na proseku minuta od 19,4.

Od skoro je proigrao i Alen Smailagić i pruža dobre partije za provedeno vreme na parketu. Pored njega, Željko će morati da pronađe i minute za Brodzianskog kako bi malo odmorio Lessorta koji je u Istanbulu odigrao najviše minuta od svih igrača KKP (32 minuta). Verujemo da će i Vukčević kao visoki igrač dobiti minute mahom na 4., ali nije nemoguće i na poziciji 5.

Da Igokea loše brani centarsku poziciju nije tajna (FMP-ovi centri – Izundu i Janković po 11 poena dali, dok je Omić kao jedini centar Cedevite imao 16 poena). I pored toga, mi ćemo igrati na kartu da Željko ima potrebu da odmori centra za predstojeći duel u Evroligi protiv Bayerna u četvrtak 29. decembra.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje