petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 10. Novembar

Članak otvarati do 22:00


Bank of America Stadium će biti poprište duela između domaćih Karolina Pantersa i Atlanta Falkonsa. U pitanju je derbi južne divizije NFC konferencije. Kladionice blagu prednost daju Falkonsima sa kvotom 1,65 dok je margina za poene postavljena na 42,5.

Ovde ćemo biti kratki, jer su stvari kristalno jasne. Karolina je tim koji je u najvećem rasulu u čitavoj NFL ligi. U prvoj trećini sezone su odustali od iste, a to povrđuje i transfer politika tima. Prvo je otpušten glavni trener Met Rul, potom su trejdovani najbolji igrači, Kristijan Mekefri u San Francisko i Robi Anderson u Arizonu.

Već posle 5 kola sea odustalo od Bejkera Mejfilda kao kvoterbeka. Činjenica je da je imao povredu, ali se oporavio no to nije dovoljno. Prethodne nedelje Pi Džej Voker je imao katastrofalnu utakmicu, jer je samo na poluvremenu bacio dva intersepšna, a Karolina je gubila sa 35:0. U drugom poluvremenu je ušao Bejker Mejfild da malo poveže redove. Uspelo mu je u tome, no pitanje je koliko je to stvaran kvalitet, jer je očigledno utakmica bila rešena. Bez obzira na dobru partiju Bejkera i očajnu partiju Vokera, treneri su izjavili da će Voker večeras biti starter.

Šta nam ovo sve govori? Govori nam da Karolina svesno tankuje i da ide po prvog pika na draftu. Baš je haotično tamo i gotovo ceo staf je dobio otkaz. To nekad bude dobra stvar, a nekada ne.

Što se Falkonsa tiče jako težak poraz protiv Čardžersa u meču koji su trebali da dobiju. Gubili su loptu u ključnim trenucima, mašili fild golove i na kraju surovo kažnjeni. No, daleko od toga da je sve izgubljeno, jer situacija u njihovoj diviziji je i te kako prihvatljiva. Imaju sve u svojim rukama i ako imaju ambicije oni će ovo dobiti.

Karolina svesno tankuje i ova kvota mora da se uzme i po cenu pada.

Predlog za klađenje: Pobeda Atlante 1,68

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Karoline 25:15

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje