ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 16. Oktobar

Za one koji imaju naloge u Balkan Bet, ili Merkuru. Članak otvarati do 19:00.


Nedelja je dan koji je rezervisan za američki fudbal. Sijaset fenomenalnih utakmica u sezoni koja je izjednačenija nego ikada. Meč koji mi pratimo odigraće se u Nju Orelansu gde će Sejntsi dočekati Sinsinati Bengalse.

Naš pik za ovaj meč je kiker Bengalsa Evan Mekfirson. Njegova margina je postavljena 6,5 poena i to je sasvim dostižno.

Mnogo je razloga za ovaj tip. Izašlo je sijaset informacija oko izostanaka kod Nju Orleansa i vesti nisu dobre. Nju Orleans će ponovo biti osakaćen u napadu, što znači da će odbrana po ko zna koji put morati da vadi kestenje. Nju Orelans danas igra bez startnog kvoterebeka Džejmisa Vistona, najboljeg hvatača Majkla Tomasa, drugog najboljeg hvatača Džarvisa Lendrija i najboljeg mladog hvatača Krisa Olavea. Bukvalno se može reći, da Sejntsi danas igrajua bez hvatačkog korpusa i sve će pasti na pleća Alvina Kamere i Marka Ingrama koji su trkači, ali će imati višestruke uloge.

Šta nam ovo govori? Govori nam da će Sejntsi gotovo sigurno biti bez dobrog ritma u napadu i da će Bengalsi imati mnogo više loptu u rukama što je dobra stvar po naš tip.
Bengalsi sa druge strane ne blistaju kao prošle sezone, što je očekivano. Sada ih svi shvataju mnogo ozbiljnije i to se vidi po rezultatima. Napad nije više tako eksplozivan kao pre i to je dobro po ovaj tip, jer Bengalsi ne postižu tačdaunove u kontinuitetu.

Odbrana Sejntsa je već godinama jedna od boljih u ligi. Kada se brani crvena zona oni dele drugo mesto sa Dalasom sa 33,33% dopuštenih tačdaunova kada im dođe protivnik nadomak end zone. To su fenomenalne brojke i pokazatelj koliko je odbrana dobra.
Verujemo da će ovo biti meč na mali broj poena i sasvim je moguće da kiker na kraju reši utakmicu, možda baš naš junak.

Za kraj malo statistike Mekfirsona.

Šut za 3 poena: 10/12
Šut za 1 poen: 8/9

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Mekfirson 6 poena

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje