subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Američki fudbal – Predlog za klađenje – 2. Januar

Igrati što pre, jer će biti promena kvota. Članak otvarati do 19:00


Indijanapolis Koltsi će na svom terenu ugostiti Las Vegas Rejderse. U pitanju je meč 16. kola i veoma bitan za oba tima.

Koltsi u ovaj meč ulaze kao favoriti sa kvotom 1,25 i hendikepo od 8,5 poena, dok je margina za poene postavljena na 44,5.

Za ovaj meč se može reći da je plej of meč. Meč je možda važniji za Vegas, jer u slučaju poraza oni gube gotovo svaku šansu za plej of. Sa druge strane, Koltsi ako pobede idu sigurno u plej of.

Izašla je informacija da je Karson Venc aktiviran sa Covid liste. To je ključna informacija za naš predlog. Koltsi su sa Vencom ekipa koja bez ikakve sumnje može da ide do kraja. Na poslednjih deset utakmica oni imaju osam pobeda, a poraze su doživeli od Tenesija i Tampa Beja. Oba meča su bez ikakvih problema mogli da dobiju, no nije se dalo iako su u oba meča imali dvocifrenu prednost. No, ti porazi ih nisu sputali, šta više, izgleda da su ih dodatno nadahnuli i Koltsi su sada možda i najbolja ekipa u ligi.

Vegas sa druge strane dramtično kao i uvek. Ovo što su oni napravili ove sezone je svakako uspeh ako se uzmu u obzir stvari koje su im se desili. U sred sezone su ostali bez glavnog trenera koji je ovaj tim gradio 3-4 godine. Izgubili su mladog hvatača koji je pik prve runde i još mnogo toga im se izdešavalo.

U poslednje dve utakmice uspeli su nekako da dobiju, ali ko je gledao te utakmice zna da to nije pravo stanje. Vegas je jedva dobio Klivlend koji je igrao sa trećim kvoterbekom, a nakon toga i Denver koji je igrao sa drugim kvoterbekom. Mnogo grešaka ima sa obe strane lopte, te mi ne vidimo kako Vegas može da isparira Koltsima koji su u naletu.

Predlog za klađenje: Koltsi više od 25,5 1,83

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 20:23

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje