subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 22. Septembar

Za korisnike kladionica Balkan Bet i Merkur.


Večeras od 02:15 treće kolo NFL šampionata otvaraju Klivlend Braunsi i Pitsburg Stilersi. U pitanju je divizijski derbi severne divizije AFC-a u kojem kladionice vide Klivlend kao favorita. Pobeda Klivlenda se plaća kvotom 1,55 dok je margina za poene postavljena 38,5.

Naš pik je kiker Pitsburga Kris Bosvel. Njegova margina iznosi svega 5,5 poena što je veoma nisko čak za standarde NFL lige. S obzirom da igramo igrača Pitsburga onda ćemo se fokusirati na njihov napad, jer od napada zavisi i produktivnost Bosvela.

Pitsburg je posle dugo vremena promenio kvoterbeka. Big Ben je otišao u penziju i na prošlogišnjem draftu su draftovali kvoterbeka Kenija Piketa. Ipak, glavni trener Majk Tomlin smatra da on još uvek nije spreman i najverovatnije će presedeti ovu sezonu i učiti u hodu od Miča Trubiskog koji je preuzeo ulogu startera.

U prva dva kola napad Stilersa je izgledao zaista jalovo i to je dobro za ovaj tip, jer oni ne postižu mnogo tačdaunova. Mič Trubiski izgleda veoma stegnuto, a mora se priznati da mu ni ofanizvni koordinator ne pomaže. Napad Pitsburga izgleda konzervativno i iz aviona se vidi da se maksimalno oslanjaju na odbranu koja je za klasu jača od napada.

S obzirom da je ovo divizijski derbi ovde treba očekivati pravu klanicu za svaki jard na terenu. Klivlend po nama nije zaslužio da bude ovako veliki favorit. I jedni i drugi su na 1-1 posle uvodna dva kola, a lako su mogli da budu i na 2-0 i 0-2. U ovom trenutku ovo su dva podjednaka tima, a razlika između njih je to što je Pitsburg pobednička franšiza sa jačom odbranom. Prosto, to je tim koji uvek pronađe način da stigne do pobede.

Sve u svemu mišljenja smo da su kladionice baš pogrešile sa kvotama, a samim tim i marginom na Bosvela, jer sve što treba da uradi jeste da šutne dva puta fild gol što je više nego realan scenario u ovakvim divizijskim duelima. Svakako, ovo je jedan veliki value koji ne smemo propustiti.

Predlog za klađenje: Bosvel više od 5,5 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost


Rezultat: Postigao 5 poena 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje