četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 24. Novembar

Cini se kao greška kladionica. Clanak otvarati do 18:30.


Dan zahvalnostiu Americi ima veliku tradiciju. Poznato je da se na taj dan jedu ćureći bataci, da je na meniju i pita od bundeve za dezert, ali na meniju je i američki fudbal. Na današnji dan na programu su tri utakmice, a program otvaraju Detroit Lajonsi i Bafalo Bilsi od 18:30.

Bilsi naravno favoriti sa kvotom 1.20, dok je margina za poene postavljena na 54.5 poena.

Detroit u ovu utakmicu ulazi sa velikom dozom samopouzdanja, jer su vezali tri pobede. To im se nije dogodilo ni oni sami ne znaju koliko. Ako se gleda cela sezona, četa koju predvodi Den Kembl jeste napravila neki iskorak, no i dalje tu ima dosta prostora za napredak. I dalje se prave one glupe početnicke greške koje ih skupo koštaju, a odbrana mora mnooogo bolje da igra.

Bafalo sa druge strane u poslednje vreme igra nekako traljavo, ali dobija. Velike probleme zadaju im utakmice u diviziji. Dobio ih je Majami, dobili su ih Džetsi i to ih je poremetilo. Džoš Alen pravi nekarakteristične greške i to utiče na tim i rezultate to je svima jasno. Pre koji dana Bafalo je dobio Klivlend i sa pozitivnim mislima ulazi u ovaj meč.

E sad, ako nas pitate ove margine na poene su previsoke. Margina za poene je 54.5 to je previše, a šta tek reći za timsku marginu na Bafalo koja iznosi 34.5 poena. Da Bafalo ima top napad, da Detroit ima oćajnu odbranu, ali postavlja se pitanje da li je Bafalu u mislima da razvali protivnika? Mi smo mišljenja da nije, jer slede teži mečevi u diviziji i ovo će biti ona utakmica u kojoj je cilj samo da se odradi posao. U ovim kratkim nedeljema se ne trenira mnogo, uglavnom se gledaju filmovi protivničkih timova i ne sili se mnogo. Prosto, tako je kako, nesto slično kao B2B utakmica u NBA ligi.

Detroit je u ritmu, verujemo da će bar malo uspeti da uspori napad Bafala svojim dobrim napadom i da će Bafalo ostati ispod ovih 34.5 poena.

Predlog za kladenje: Bafalo manje od 34.5 1.70  Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Bafla 28-25

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje