subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Američki fudbal – Predlog za klađenje – 25. Oktobar

Članak otvarati do 23:00


Sedmo kolo NFL šampionata zatvaraju Sijetl Sihoksi i Nju Orleans Sejntsi. Prema kladionicama, favorit u ovom meču su Sejntsi sa kvotom 1,40, dok je margina za poene postavljena na 42,5.

Apsolutno se slažemo sa postavljenim kvotama, jer je Nju Orleans dosta bolji tim.

Ima mnogo razloga zašto bi Nju Orleans ovo mogao da dobije. Prvi je naravno izostanak Rasela Vilsona koji je pre dve nedelje povredio srednji prst, i neća biti još nekoliko nedelja na terenu. Njegova zamena je veteran Đino Smit koji krštenu utakmicu nije odigrao nekoliko godina. Da, bio je solidan protiv Pitsburga, ali veće zasluge za dobru igru Smita idu napadu Pitsburga koji nije postojao u drugom poluvremenu. Na kraju, Smit je u obe utakmice i protiv Remsa i protiv Stilersa imao šansu da odvede svoj tim do pobede, ali je oba puta prodao loptu.

Ima neke blistave momente tokom utakmice, ali težnja da bude heroj i nastojanje da pokaže američkoj javnosti da i dalje može da igra u NFL-u ga uglavnom pokopaju, i to je razlog zašto Đino Smit uglavnom greši u krucijalnim situacijama.

Drugi razlog za igranje na Nju Orleans Sejntse je katastrofalna odbrana Sijetla. Neverovatno je na šta je spao Sijetl da od odbrane koja je dominirala ligom spadnu na to da su poslednji po mnogim parametrima. Sekonderi gotovo da ne postoji, a ni odbrana trčanja nije ništa bolja. Sijetl prima dosta poena i svaka utakmica je dramatična. Rasel Vilson očigledno ne može vide da nosi ovaj tim, i nije ni čudo što se polako pojavljuju priče da će napustiti Sijetl.


– SIjetl je 27. odbrana po branjenju pasa koja dozvoljava 292,3 jarda po utakmici.
– Sijetl je 30. odbrana po branjenju trčanja koja dozvoljava 140,8 jardi po utakmici.
– Sijetl je odbrana koja u proseku prima 24,8 poena.
– Sijetl je poslednja odbrana u totalu koja dozvoljava 433,2 jarda po utakmici.


Treći razlog za igranje na Sejntse je činjenica da su se za ovaj meč pripremali 14 dana. Oni u ovaj meč ulaze nakon nedelju dana pauze, i dobrano su se pripremali za ovaj meč i ono što donosi Đino Smit. Odbrana Sejntsa je jedna od boljih u ligi, posebno ta defanzivna linija koja će vršiti ogroman pritisak na Đina Smita.

Jedina bojazan je vreme. Sijetl je poznat kao kišoviti grad, i sva je prilika da će kiše biti i večeras. Ipak, to nas neće sprečiti da tipujemo na Nju Orleans, jer su na papiru jači za klasu od Sijetla koji bi i sa Vilsonom ovde bio autsajder.

Predlog za klađenje: Nju Orleans više od 22,5 1,72

10:13

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje