utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Američki fudbal – Predlog za klađenje – 26. Decembar

Članak otvarti do 19:00


Nije bilo u planu, ali ovo zaista mora da se proba i po cenu pada.

Karolina Pantersi će na svom terenu ugostiti Tampa Bej Bakanirse. Prema kladionicama favorit u ovom duelu je Tampa sa mizernom kvotom 1,19, a margina za poene je postavljena na 43,5.

Sve je na strani Tampe i mi idemo u tom smeru. Pre svega mi očekujemo odgovor Toma Brejdija i njegove ekipe nakon one bruke protiv Nju Orleansa kada nisu postigli poene.

To se vrlo retko dešava Tomu Brejdiju i on nakon takvih utakmica uglavnom donese odgovor i to veoma jak. Kladionice se očigledno plaše, jer je na pometoj utakmici protiv Nju Orleansa Tampa izgubila neke bitne igrače. Danas na terenu neće biti Krisa Godvina koji je završio sezonu, Majka Evansa zbog povrede zadnje lože i Lenarda Forneta.

Činjenica je da su ovo bitni igrači za napad Tampe, ali taj napad ima toliko oružja da se ovo može nadomestitii bez ikakvih problema. Na teren se vraća Antonio Braun koji je uz Godvina najbitniji igrač. Tu je naravno Rob Gronkovski, Ronald Džons, Skoti Miler i da ne nabrajamo sada sve igrače.

Prosto, svi ti igrači su veoma kvalitetni i sigurno će biti veoma motivisani da se dokažu pred plej of koji sledi. Brejdi je poznat kao veliki motivator i nema sumnje da će uspeti da uigra tim.

Karolina sa druge strane u velikom padu. Od povrede Sema Darnolda ovaj tim je potpuno propao. Kem Njuton se vratio, ali njegovi performansi su veoma loši. Karolina na poslednje četiri utakmice ima isto toliko poraza, a redom su postizali 21, 10, 21 i 14 poena.

Čak i ta odbrana koja važi za jednu od boljih u ligi u poslednje igra veoma slabo. Razlog je prost, napad vrlo brzo gubi posed, a odbrana ne može da igra na visokom nivou tokom cele utakmice. Karolina na poslednje četiri utakmice dozvoljava 27 (Vašington), 33 (Majami), 29 (Atlanta) i 31 (Bafalo). Ako izuzmemo Bafalo koji ima moćan tim, protiv ostalih timova Karolina nije smela da dozvoli ovoliki broj poena.

Tampa je ranjena, a ranjeni lav je najgori za igrati protiv njega. Ne sumnjamo u dosta bolju napadačku izvedbu Brejdijevog napada. Karolina je u slobodnom padu, i to će Tampa iskoristit.

Prošle sezone Tampa im je spakovala 31 i 46 poena neka se scenario ponovi.

Predlog za klađenje: Tampa više od 26,5 poena

Napominjemo da je ovo samo prdlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 6-32

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje