utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 27. Oktobar

Za igrače koji imaju naloge u Balkan Betu i Merkuru.


Osmo kolo NFL šampionata otvaraju Tampa Bej Bakanirsi i Baltimor Rejvensi. Kladionice su izašle sa Tampom kao favoritom, ali kako vreme odmiče kvota na pobedu Baltimora znatno je opala, pa sada imamo egal kvote. Margina za poene je postavljena na 46,5.

Naš pik u ovom meču biće kiker Baltimor Rejvensa Džastin Taker. Njegova margina iznosi 7,5. Realno gledano idealno bi bilo da je 6,5, ali i ovih 7,5 može da se prebaci bez problema.
Bitan meč i za jedne i za druge. Tampa je u velikom padu i na skoru su 3-4. Prethodne nedelje su izgubili od Karolina Pantersa, a bili su favoriti sa kvotom 1,15 u tom meču. Tom Brejdi i družina ne izgledaju dobro, ali ako će negde da pokažu od čega su satkani onda će to biti ovaj meč.

Baltimor sa druge strane veoma važna pobeda prošle nedelje protiv Klivlend Braunsa. Zaueli su prvu poziciju u svojoj diviziji, no ima još mnooogo da se igre. Ono što krasi igru Baltimora jesu veliki usponi i padovi. Da se utakmica igra 3/4 Baltimor bi bio prvi tim u ligi, ali igra se 4/4 i zato su na skoru 4-3. Neverovatno kako Baltimor pravi greške u završnici mečeva, a da ima dvocifrenu prednost u poslednjoj četvrtini. To stvara dramu, to stvara pritisak i nekad se izvuku nekad ne.

Takera igramo, jer je najbolji kiker u ligi i velika uzdanica ovog tima. Mnogi ga smatraju da je najbolji kiker u istoriji NFL lige.
Stilski gledano Baltimor je i dalje trkačka ekipa, a Tampa više nego solidno brani igru po zemlji. Za očekivati je da će Baltimor nešto teže pomerati lance i da neće postizati tačdaune u kontinuitetu.

Na poslednje tri utakmice Baltimor nije išao preko 25 poena, što je dobra stvar po naš tip, a Taker je u proseku šutirao dva fild gola. Ovde očekujemo sličan scenario.

Za kraj Takerova statistika:
Šut za tri poena 12/12
Šut za jedan poen 17/18

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Taker 9 poena 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje