ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 28. Novembar

Članak otvarati do 20:00


Poslednja utakmica 11. kola NFL šampionata igra se u Indijanapolisu gde će domaći Koltsi ugostiti Pitsburg Stilerse.

Blaga prednost od strane kladionica ide Koltsima. Njihova pobeda se plaća kvotom 1,70 dok je margina za poene postavljena na 38,5.

Koltsi su konačno raskrstili sa Frenkom Rejhom. Posao glavnog trenera do kraja sezone dobio je bivši igrač Koltsa Džef Satrdej. Momentalno se videla jedna sjajna energija. KOltsi su u prvom meču sa Satrdejem dobili Las Vegas, a potom su izgubili od Filadelfije sa 16:15. Taj meč su mogli dobiti da je bilo malo sreće, no napredak je evidentan.

Sa druge strane Stilersi u ovaj meč ulaze nakon poraza od Sinsinati Bengalsa. Stilersi su u nekoj fazi ribildinga. Big Ben je posle sto godina rešio da se penzioniše i na scenu je stupio Keni Piket koji će nositi franšizu u godinama koje dolaze. Piket je loše ušao u sezonu, bio neka vrsta mašine za prodaju lopte, no moramo mu odati priznanje za napredak koji je evidentan. To se između ostalog da videti i po rezultatima Stilersa koji sada igraju dosta efikasnije utakmice.

Ovaj meč je duel dva tima koji u ovom trenutku bukvalno nemaju šta da izgube. Šanse za plej of i dalje postoje, no mora se pobeđivati. Jasno je kao dan da će i jedni i drugi ići na pobedu, jer kao što smo rekli nemaju šta da izgube. Ni jedni ni drugi ni u najluđim snovima ne mogu da budu prvi u svojoj diviziji, pa preostaje borba za vajld kard koja će biti vraški teška.
Zbog toga smatramo da treba probati sa over poenima. Od dolaska Satrdeja Koltsi zaista izgledaju bolje. Met Rajan se vratio na teren i to je dobra stvar, jer sa njim realno Koltsi izgledjau bolje. Sa druge strane Piket se razigrava, pronalazi konekciju sa svojim hvatačima i to za sad izgleda pristojno.

Margina je realno niska i u duelu dva skoro pa rasterećena tima mislim da možemo videti barem 40 poena.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Pitsburga 17:24

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje