subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje

Covid 19, ali i problemi unutar tima će učiniti da ovaj meč bude jednosmerna ulica za tim na koji mi tipujemo.

 

Subota sa sobom donosi veoma bogar program kada je američki fudbal u pitanju. Danas imamo čak tri utakmice, a program će otvoriti Detroit Lajonsi i Tampa Bej Bakanirsi. Kladionice su očekivano ulogu favorita dale Tampi sa kvotom 1,30, a margina na poene iznosi 54,5.

Detroit Lajons:

Još jedna razočaravajuća sezona iza Detroita. Glavni trener Met Patriša je čini se potrošio sve moguće kredite kod vlasnika Detroita i na kraju potpuno zasluženo dobio otkaz zajedno sa generalnim menažerom. Ni posle tri godine ta odbrana Detroita nije ličila ni na šta. Bili su šuplji sa svih strana i to je glavni razlog zašto Detroit ponovo neće u plej of. Što se napada tiče igraju toplo hladno. Kvoterbek Metju Staford ima dosta problema sa povredama i zbog njegove rovitosti Detroit u napadu igra toplo hladno. Na jednoj utakmici mogu da saspu 30 poena bilo kojoj ekipi, a već na sledećoj utakmici ne postoje na terenu.

Ni promena trenera nije mnogo toga poboljšala. Čini se da jedva čekaju da se sezona završi i da se sve promeni iz korena, čak i na mestu kvoterbeka.

Tampa Bej Bakanirsi:

Daleko od toga da je Tampa Bej ove sezone oduševila. Tom Brejdi je oko sebe okupio sam krem NFL lige na svim pozicijama. Hvatački korpus koji ima Brejdi je možda i najjači u ligi, a ni trkači nisu loši. Odbrana je oduvek bila dobra, posebno protiv trčanja. No, ako ništa drugo dolazak Toma Brejdija je nešto promenio, a to je plej of. Tampa će kako stvari stoje ove sezone igrati plej of, prvi put posle 2007. godine. Taj tim nikada ne treba potceniti, a posebno će biti dobri kada dođe plej of i kada motivacija bila na najvišem mogućem nivou.

Detroit pored svih problema što sa povređenim igračima, što sa atmosferom pred ovaj meč se susreće sa problemom oko koronavirusa i to na kritičnom mestu. Naime, maltene ceo s tručni štab na čelu sa glavnim trenerom Derelom Bevelom neće moći da učestvuju na ovoj utakmici, jer su svi pozitivni na koronavirus.

Glavni trener Darel Bevel neće biti na terenu
Defanzivni koordinator Kori Undlin neće biti na terenu
Trener defanzivne linije Bo Dejvis neće biti na terenu
Trener defanzivnih bekova Stove Gregori neće biti na terenu
Trener lajnbekera Taj Mekenzi neće biti na terenu

Ovo su veliki problemi za bilo koji tim u NFL ligi, a kamoli za Detroit koji već ima dosta problema.

Dvoumili smo se između timskog overa na Tampu i hendikepa. Margina na timski over je 32,5 i to nam je mnogo. Mnogo bolja opcija je hendikep, jer Tampa ima veoma dobru odbranu, a kvoterbek Detroita Metju Staford igra sa ogromnim bolovima. Za sada govore da je imao istu rutinu kao i prethodne nedelje, ali nas ne bi začudilo kada bi Staford propustio ovaj meč, jer nema apsolutno nikakav značaj. Čak i ako se desi da zaigra, njegova produktivnost će biti dosta manja, jer igra sa velikim bolovima. To se videlo protiv Tenesija prethodne nedelje, a videće se i ove sigurno, jer Tampa ima ultra agresivnu odbranu. Očekujemo da maksimalno izubijaju Staforda i na taj način reše sve probleme. Za Detroit neće igrati ni Keni Goladej koji je duša tog napada. Da sumiramo, Detroit je u apsolutnom haosu i svaki meč do kraja za njih će biti agonija.

Tampa svakako nije oduševila ove sezone, ali ako ništa drugo ovaj meč mogu da reše na suvi kvalitet koji je očigledno na njihovoj strani.

Predlog za klađenje: H2+8,5 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Rezultat: 7-47

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje