utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal: Predlog za klađenje – 4.Decembar

Članak otvarati do 20:00


Los Anđeles Remsi će na svom terenu ugostiti divizijskog rivala Sijetil Sihokse. Ovo je trebalo da bude jedan zanimljiv meč, ali od toga neće biti ništa, jer su povrede blago rečeno unakazile Remse.

Remsi u ovaj meč ulaze sa skorom 3-8 i hrpom povređenih startera. Može se slobodno reći da je sezona za njih gotova i da mogu da se polako spremaju za narednu. Kao aktuelni šampioni treba istaći da su Remsi razočarali, ali mora se istaći da su ih povrede ubile.
Sijetl sa druge strane ganja plej of. Držali su prvo mesto u diviziji no San Francisko je podigao formu i drži sve u rukama. No, nije to tako strašno što se Sijetla tiče, jer imaju realne šanse da se dokopaju vajld kard runde.

Kvota na pobedu Sijetla je mizernih 1,30 i to se ne isplati igrati. Mi smo odlučili da igramo timski over na Sijetl. Margina je postavljena na 22,5 i generalno ne volimo tu marginu. No, Sijetl igra na poen više i bez obzira na povrede u redovima Remsa mišljenja smo da će ovde biti poena od strane domaćina koji će terati Sijetl da igra punim kapacitetom.

Remsi za ovaj meč ne mogu da računaju na sledeće igrače:

– Metju Staford / startni kvoterbek
– Kuper Kap/ najbolji hvatač (jedan od najboljih u ligi)
– Alen Robinson / drugi najbolji hvatač
– Trejmen Ančrum i Čendler Bruer / ofanzivni linijaši
– Aron Donald / kapiten tima i vođa odbrane

Bez ovih igrača Remsi nemaju šta da traže, ali verujemo da će zbog šuplje odbrane Sijetla doći do nekih poena koji će Sijetl naterati da igra sa 100% i na taj način prebaciti današnju marginu.

Predlog za klađenje: Sijetl više od 22,5 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Sijetla 27-24

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje