utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal – Predlog za klađenje – Nedelja 19. Septembar

Članak otvarati do 19:00


Sunday night drugog kola NFL šampionata donosi duel između Baltimor Rejvensa i Kanzas Siti Čifsa. Prema kladionicama favorit u ovom duelu su Kanzas Siti Čifsi sa kvotom 1,50, dok je margina za poene postavljena na 53,5 poena.

Ovaj meč je trebao da bude spektal, ali od toga neće biti ništa. Razlog za takvo razmišljanje su brojne povrede koje su zadesile Rejvense i svakako očajno izdanje u prvom kolu protiv Las Vegas Rejdersa.

Da, poraz kao poraz je sastavni deo sporta, ali taj meč protiv Vegasa je najbolje pokazao koliko ustvari fale ti igrači koji su se povredili. Dakle, pre samog starta sezone, Baltimor je ostao bez dva startna trkača koji su završili sezonu, a da nije ni počela. Baltimor je morao da improvizuje, te je potpisao Latavijusa Mareja koji je igrao protiv Vegasa, i Devontu Frimena koji je u toku nedelje dobio zeleno svetlo da može da zaigra.

Baltimor je izrazito trkačka ekipa, ali da bi pomenuti igrači naučili taj sistem, potrebno je vreme, a njega nema.

Ofanzivna linija takođe nije ličilia ni našta u prvom kolu. Sa svih strana su napadali Lamara Džeksona koji je na kraju morao da improvizuje, a iz tih improvizacija su se stvorile greške koje su koštale Rejvense.

Kanzas je sa druge strane imao jak test protiv Klivlenda koji je 3/4 bio bolji tim na terenu. Taktika koju je Stefanski pripremio bila je odlična. No, neke zaista glupe greške su Kanzas vratili u igri, i to je bilo dovoljno za Mahomsa da vrati tim na pravi put. Sličan sistem bi igrao Baltimor da su im starteri zdravi, ali od toga nema ništa.

Da biste dobili Kanzas Siti Čifse morate igrati besprekorno dobro. Morate imati igru po zemlji i napadački potencijal za postizanje poena tokom cele utakmice. Baltimor to nema i to je ključ meča. Drugo, odbrana koju forsira Baltimor apsolutno odgovora Kanzasu. Baltimor je tim koji najviše zove blic akcije u odbrani, a Mahoms to lagano rešava.

Videćemo dokle će Rejvensi moći da odolevaju, ali kroz celu utakmicu sigurno neće. POtrebno je još vremena da bi se ovi novi igrači navikli na novi tim i ceo plan napada. Baltimor ovu utakmicu može da pusti niz vodu, a onda sledi 5-6 kola u kojima Baltimor ima šanse da niže pobede i koji će pokazati da li je Baltimor uspeo da se oporavi od povreda.

Predlog za klađenje: Pobeda Kanzasa za 4 i više poena razlike 1,84

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 36-35

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje