petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Američki fudbal – Predlog za klađenje – Nedelja 26. Septembar

Članak otvarati do 19:00.


Treće kolo NFL šampionata donosi veoma bogatu ponudu. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Detroit Lajonsi i Baltimor Rejvensi. Veliki favorit u ovom meču su Rejvensi čija se pobeda plaća kvotom 1,25, dok je margina za poene postavljena na 50,5.

Prošlog vikenda u Premimu sekciji tipovali smo kontra Baltimora na Kanzas Siti Čifse. Ko je gledao onu utakmicu imao je šta i da vidi. Onakva utakmica se igra jednom u pet godina i Baltimoru svaka čast na svemu. Da, imao je Kanzas sve u svojim rukama, ali u nekim trenucima njihova nonšalancija ih je na kraju koštala pobede.

Zašto spominjemo taj meč? Taj meč spominjemo, jer je bio jako bitan za Rejvense. Kvoterbek Rejvensa Lamar Džekson je skinuo jedan veliki teret sa svojih pleća i sada će igrati sa mnogo više samopouzdana. Naravno, to sve važi i za ostatak tima.

Baltimor po našem mišljenju ovo dobija bez problema, i ovaj meč će biti copy paste utakmice između Detroita i San Franciska. San Francisko i Baltimor imaju sličan stil igre, a to je mnogo trčanja.

Baltimor je nakon poraza od Vegasa doneo neke promene u ofanzivnoj liniji, a i novopridošlice trkači su imali još sedan dana za trening i ugigravanje. Rezultat svega jesu 250+ istrčanih jardi i to je neverovatno dobro. Da, Čifsi nemaju neku odbranu, ali i ta odbrana je dosta bolja od Detroitove. Detroit je u pomenutom meču protiv San Franciska primio 40+ poena, a mogao je još da San Francisko nije spusio ručnu u četvrtoj četvrtini. Dakle, Detroit nema u svom rosteru igrače koji mogu da brane ovako dobru igru po zemlji i to če biti ključ meča.

Drugo, odbrana Rejvensa će ovde biti problem za napad Detroita. Njihov kvoterbek Džared Gof ne zna da igra pod pritiskom i to se najbolje videlo u drugom poluvremenu protiv Grin Beja. Kada je gusto, kada se igraju ključne akcije on kiksne, a ako neko pravi pritisak na kvoterbeka onda je to Baltimor.

Sve u svemu, očekuje se rutinska pobeda Baltimora. Hendikep opcija je takođe dobra opklada, ali mi smo izabrali poene, jer Baltimor napadački to može da iznese bez problema.

Predlog za klađenje: Baltimor više od 29,5 poena

17:19

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje