subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (14.Jun)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Toronto Blue Jays – Baltimore Orioles H1(-1,5) 1,70

11:1

Iako su divizijski rivali, ovo će im biti tek 1. susret ove sezone. A ukupno do kraja će odigrati ukupno 19 utakmica!

Totalni kralj pobeda ove sezone Alek Manoah, bacaće za Toronto. Kod kuće ima rekord 4-0, a ukupno u sezoni 7-1. Ima potpunu podršku napada, tako da dobija još veće samopouzdanje.

Kyle Bradish i slabašni Baltimor, nemaju baš neke šanse protiv ekipe koja je tik iza Jenkisa. Po startu Bradish prima prosečno 3 poena.

Toronto je u međusobnim susretima vezao 8 vezanih pobeda protiv Baltimora. Apsolutno ove dve ekipe ne mogu da se porede ni po čim. Toronto za par klasa iznad gostiju iz Baltimora, a sa Alekom na brdu ovo bi mogla da bude neka nula na semofora, a ne sumnjamo u palicu Toronta koja je 1. u ligi u svim ofanzivnim kategorijama!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje