Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Toronto Blue Jays – Baltimore Orioles H1(-1,5) 1,70

11:1

Iako su divizijski rivali, ovo će im biti tek 1. susret ove sezone. A ukupno do kraja će odigrati ukupno 19 utakmica!

Totalni kralj pobeda ove sezone Alek Manoah, bacaće za Toronto. Kod kuće ima rekord 4-0, a ukupno u sezoni 7-1. Ima potpunu podršku napada, tako da dobija još veće samopouzdanje.

Kyle Bradish i slabašni Baltimor, nemaju baš neke šanse protiv ekipe koja je tik iza Jenkisa. Po startu Bradish prima prosečno 3 poena.

Toronto je u međusobnim susretima vezao 8 vezanih pobeda protiv Baltimora. Apsolutno ove dve ekipe ne mogu da se porede ni po čim. Toronto za par klasa iznad gostiju iz Baltimora, a sa Alekom na brdu ovo bi mogla da bude neka nula na semofora, a ne sumnjamo u palicu Toronta koja je 1. u ligi u svim ofanzivnim kategorijama!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.