petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Japana!

Sa početkom u 11h u okviru Japanske bejzbol lige sastaće se Yomiuri Giants (45-22) i Yanshin Tigers (36-32). Ovo je prvi susret u tromeču koji se igra od utorka do četvrtka.

Startni bacač Giantsa biće veliki Tomoyuki Sugano (10-0,1,44). Apsolutna dominacija najboljog bacača u Japanu. Svi su padali redom pa i ovaj protivnik. Upravo protiv Tigersa je Sugano izbacao 9 izmena bez primljenog poena. Opet je za očekivati da dominira i sutra.

Startni bacač za Tigerse biće Haruto Takahashi (2-2,1.04). Vrlo dobra sezona i za bacača Tigersa, 2 pobede i 2 poraza uz zaista sjajan ERA.

Dve osrednje udaračke ekipe protiv vrlo dobrih bacača. U prošlom tromeču na stadionu u Tokiju, domaći Giantsi su bili dominatni nad rivalom nedozvolivši im ni jedan poen (2:0,8:0,1:0). Vezali su 7 pobeda zaredom na svom stadionu protiv ovog rivala. Ukoliko sve bude po planu očekuje nas opet vrlo malo poena i najviše 2 i po sata bejzbola.

Kladionice su podigle granicu iz nepoznatih razloga u odnosu na prošli put kad smo igrali. Granica 6,5 je zadovoljavajuća sa još jedan minus. Kvota je 1,80.

6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje