petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 13. Maj

Članak otvarati do 12:30


Danas su na programu čevrtfinalni dueli Mastersa u Rimu. Meč koji je nama zapao za oko odigraće domaći Janik Siner i Grk Stefanosa Cicipas.

Cicipas je kao top 10 teniser favorit sa kvotom 1,45 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Kladionice čini se rade sjajan posao u poslednje vreme sa kvotama. Zaista, sve je postavljeno kako treba, a nama preostaje samo da pogodimo pravu stranu. Cicipas jeste favorit, jer realno gledano igra možda i najbolji tenis na šljaci uz Alkaraza naravano. Osvojio je Masters u Monte Karlu, igrao polufinale Rima i evo ga na putu ka završnici još jednog Mastersa. Dosta se tenisa nakupilo u njegovim nogama u poslednje vreme i to se polako oseća. Grk po nekom pravilu gubi setove, ali zbog enormnog samopouzdanja uspeva da pronađe put do pobede.

Siner sa druge strane očekivano mnogo bolje izgleda nakon ranog ispadanja u Madridu. Čini se da se mladi Italijan svesno čuvao za ovaj turnir. Publika u Rimu mu daje veliki vetar u leđa i nema sumnje da danas ima šansu i to veliku.

Kao što smo već rekli Cicipas jeste favorit no njegove parijte iz Monte Karla i ove u poslednje vreme ne mogu se porediti. Polako dolaze po danak svi ti silni mečevi i fizička sprema će biti na velikom ispitu. Ovako igrački, Siner ima sve u svom arsenalu što mu je potrebno da parira Cicipasa.

Predlog za klađenje: Više od 21 gem 1,71 (U slučaju da stane na 21 gem ulog se vraća)
Ko nema Meridijan Opcija dva je over 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Cicipasa 7-6 6-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje