Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 11:30!


SSG Landers – Hanwha Eagles H1 (-1,5) 1,80

4:2

Najbolja ekipa Korejanske bejzbol lige ugostiće najgoru lige. Apsolutni su favorit sa kvotom od 1,35 i očekuje se 8 poena na meču.

Za Landerse bacaće levoruki bacač Kim Kwang Hyun. Sjajan start sezone, rekord od 3-0 a jedan jedini poen u 4 starta je primio od Kiwooma. Prosečno je primao jedva 3 udarca po utakmici, što je ubedljivo najbolje prosek lige.

Za nejake Eaglese bacaće Yun Dae Kyung, desnoruki bacač. Ima rekord 1-1, nakon sjajne 3 utakmice na početku, zaređao je 2 loša starta na kojima je primao 3 i 5 poena.

Landersi na svom terenu beleže prosečno 5,5 poena po meču, a često kad su postizali i mnogo više. Juče su izgubili sa nulom, i pomalo pokvarili utisak. I dalje Cron i Han Yoo Seom predvode ovu ekipu sa najviše udaraca u ligi.

Eaglesa nikad prošle sezone nisu imali 3 pobede zaredom, što bi mogli sad da učine ako opet pobede. Ekipa je loša udarački, bacački, imaju najviše grešaka u odbrani.

Landersi imaju daleko boljeg bacača i motiv da nakon nule juče, poprave utisak pred svojim navijačima. Ne sumnjamo da 2 poena razlike može da im predstavlja problem.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Korejanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.