sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Koreje (03.Maj)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 11:30!


SSG Landers – Hanwha Eagles H1 (-1,5) 1,80

4:2

Najbolja ekipa Korejanske bejzbol lige ugostiće najgoru lige. Apsolutni su favorit sa kvotom od 1,35 i očekuje se 8 poena na meču.

Za Landerse bacaće levoruki bacač Kim Kwang Hyun. Sjajan start sezone, rekord od 3-0 a jedan jedini poen u 4 starta je primio od Kiwooma. Prosečno je primao jedva 3 udarca po utakmici, što je ubedljivo najbolje prosek lige.

Za nejake Eaglese bacaće Yun Dae Kyung, desnoruki bacač. Ima rekord 1-1, nakon sjajne 3 utakmice na početku, zaređao je 2 loša starta na kojima je primao 3 i 5 poena.

Landersi na svom terenu beleže prosečno 5,5 poena po meču, a često kad su postizali i mnogo više. Juče su izgubili sa nulom, i pomalo pokvarili utisak. I dalje Cron i Han Yoo Seom predvode ovu ekipu sa najviše udaraca u ligi.

Eaglesa nikad prošle sezone nisu imali 3 pobede zaredom, što bi mogli sad da učine ako opet pobede. Ekipa je loša udarački, bacački, imaju najviše grešaka u odbrani.

Landersi imaju daleko boljeg bacača i motiv da nakon nule juče, poprave utisak pred svojim navijačima. Ne sumnjamo da 2 poena razlike može da im predstavlja problem.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Korejanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje