sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Koreje (12.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 11h ujutru!


LG Twins – SSG Landers 8,5+ 1,90

1:4

Novo kolo Korejanske bejzbol lige doneće nam derbi dve veoma dobre palice, Twinsa i Landersa. Kvota na pobedu su egal, dok se poena očekuje 9.

Im Chan Kyu, biće bacač za Twinse. Već smo pričali o njemu kad smo ga igrali protiv Kiwooma. U prvom startu je od te ekipe primio 3 poena u 1.izmeni ali je onda uspeo da izgura 4 izmene bez poena. Celu svoju karijeri igra za Twinse, a brojke su mu dosta visoke.

Ivan Nova, pridošlica iz MLB lige bacaće za Landerse. U prvom startu se nije baš proslavio protiv KT, u 5 izmena primio je 3 poena ali njegova ekipa taj meč pobedila 8:5. Najviše sezone u MLB proveo je u Jenkisima (6), sigurno je veliko pojačanje ove ekipe.

Ovo su dve vodeće ekipe lige, Landersi su bez poraza 8-0 dok su Twinsi na 7-1. Twinsi su odigrali baš tu jednu slabu udaračku utakmicu, ali ruku na srce protivnički bacač je bio Rucinski pa se i nije očekivalo mnogo. U ostalim pobedama postizali često u rasponu od 5-9 poena, a samo su jednom postigli 2. Landersi u proseku postižu 6 poena po utakmici, a strašno udaraju Choi Ji Hoon i Choi Jeong koji su 3 i 4 na palici.

Što se tiče bacačkog duela, više prednost dajemo Novi, ali iako je superstar za ovu ligu, očekujemo da primi bar 3 poena, dok se od Im Chana očekuje 5+ primljena poena. Nadamo se da će opet loše da počne a onda žurka poena ne bi smela da izostane.

Ukoliko ovo kojim slučajemo ne dođe, pojačavamo duplim ulogom na sledeću njihovu utakmicu, koja je na programu u sredu, jer očekujemo da minimalno jedna utakmica dođe over.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Korejanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje