Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 11h ujutru!


LG Twins – SSG Landers 8,5+ 1,90

1:4

Novo kolo Korejanske bejzbol lige doneće nam derbi dve veoma dobre palice, Twinsa i Landersa. Kvota na pobedu su egal, dok se poena očekuje 9.

Im Chan Kyu, biće bacač za Twinse. Već smo pričali o njemu kad smo ga igrali protiv Kiwooma. U prvom startu je od te ekipe primio 3 poena u 1.izmeni ali je onda uspeo da izgura 4 izmene bez poena. Celu svoju karijeri igra za Twinse, a brojke su mu dosta visoke.

Ivan Nova, pridošlica iz MLB lige bacaće za Landerse. U prvom startu se nije baš proslavio protiv KT, u 5 izmena primio je 3 poena ali njegova ekipa taj meč pobedila 8:5. Najviše sezone u MLB proveo je u Jenkisima (6), sigurno je veliko pojačanje ove ekipe.

Ovo su dve vodeće ekipe lige, Landersi su bez poraza 8-0 dok su Twinsi na 7-1. Twinsi su odigrali baš tu jednu slabu udaračku utakmicu, ali ruku na srce protivnički bacač je bio Rucinski pa se i nije očekivalo mnogo. U ostalim pobedama postizali često u rasponu od 5-9 poena, a samo su jednom postigli 2. Landersi u proseku postižu 6 poena po utakmici, a strašno udaraju Choi Ji Hoon i Choi Jeong koji su 3 i 4 na palici.

Što se tiče bacačkog duela, više prednost dajemo Novi, ali iako je superstar za ovu ligu, očekujemo da primi bar 3 poena, dok se od Im Chana očekuje 5+ primljena poena. Nadamo se da će opet loše da počne a onda žurka poena ne bi smela da izostane.

Ukoliko ovo kojim slučajemo ne dođe, pojačavamo duplim ulogom na sledeću njihovu utakmicu, koja je na programu u sredu, jer očekujemo da minimalno jedna utakmica dođe over.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Korejanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.