četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (04.Jun)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02:40!


Colorado Rockies – Atlanta Braves 11,5- 1,75

1:3

Ovo jednostavno moram odigrati, jer više nije realno da njihove utakmice budu toliko efikasne. Glavni razlog toga su konačno dobri bacači obe ekipe.

Chad Kuhl, bacač domaćih ima jednu sjajnu sezonu, a trenutni rekord mu je 4-2. Jedino su ga Giantski nalupali pošteno u 2 utakmice, dok je u ostalih 6 startova konstantno bio ispod 3 primljena poena. Pogotovo je dobar pred svojim navijačima, gde ima te dve pobede.

Max Fried, bacaće za goste. Sjajni levoruki bacač ima rekord 5-2, posebno je dobar na gostujućem terenu. Sjajni lefti ima sjajnu kurvu i solidan fastball, što mu je glavno oružije, a za protivnike će imati veliku prednost, jer je mnogo levorukih udarača u ekipi Colorada.

Generalno ako pogledamo statistiku u poslednjih 5 mečeva, ofanzivno ekipe su u TOP 4 u ligi. Međutim ta forma jeste mana ovom našem minusu, ali ja verujem bacačima, tako da bi oni morali danas da zaustave ovako vruću palicu.

Obe ekipe imaju sjajnu klupu, tako da ćemo im i tu verovati, da ovi koji ulaze sa klupe mogu zatvoriti utakmicu u našu korist! Granica ne sme biti ista kao juče, te je ovo po meni omašeno bar za 2 poena, ali opet sve to može biti dvosmerno u situaciji kad su ekipe u formi i još da dodamo kraći teren u Coloradu. Tako da nećemo ići baš sa prejakim ulogom!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje