petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (08.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do pola 11 večeras!


San Francisco Giants – Miami Marlins prva izmena X 1,75

0:0

Otvaranje sezone za ove dve ekipe, a jedan vandivizijski duel donosi nam vrlo dobar bacački duel. Bukmejkeri blagu prednosta daju Gianstima, sa kvotom 1,70.

Logan Webb na brdu za Giants, desnoruki bacač koji je imao najbolju sezonu karijeri. Od 107 pobede ekipe u prošloj sezoni, on je ostvario 11 uz samo 3 poraza. Uz to još 13 kvalitenih startova u kojima je držao protivnike na manje od 2 poena. Slider mu je donosio 85% strikueouta, a još je i bio bacač koji je pravio najviše double plejeva u ligi.

Sandy Alcantara je starter za Majami. Najbolji bacač ekipe, a nalazi se u TOP 10 u ligi. Iako mu je rekord iz prošle sezone bio negativan 9-15, to nije bio razlog njegovog lošeg bacanja. Njegova ekipa ga nije podržavala ni u jednom smislu, a često je završavala na nuli kad bi on bacao. Miksuje fastball, slider, changeup a brza loptu mu ide 95+mph.

Prva 3 udarača ne bi trebala biti problem za obojicu, te očekujemo slab udarački start i 6+ izmena od obojici.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje