sreda, 29. novembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (09.Jun)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Miami Marlins – Washington Nationals domaćin 3,5+ 1,75 maxbet

2:1

Ne bi ja ovde mnogo pričao, osim da forma Majamija je u velikom usponu a ono što smo videli sinoć je demonstracija sile i 12 datih poena protiv ovog rivala.

Za goste bacaće nejaki Josiah Gray, koji je već imao duel protiv Marlinsa i u oba slučaja je primio 4 poena već nakon 5 izmena. Ja ne očekujem ništa suprotno ni ovde.

Ono što radi Jazz Chisholm Jr je za anale, sinoć 2 HR i 6 RBI. Protiv Nationalsa ove sezone ima AVG .400 uz 3HR i 8 RBI.

Nationalsi daleko najlošija ekipa što se tiče pičinga, a klupa je takođe daleko 30. u ligi. Tako da ovde kako god okrenem bar 4 poena ne gine. U 7 međusobnih susreta ove sezone samo jedan nije otišao u over.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje