Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h !


Philadelphia Phillies – Miami Marlins, domaćin 3,5- 1,90 maxbet

4:3

Sandy Alcantara se vraća na brdo za Majami. On je najbolji bacač ove ekipe sa ERA 1,88 što je ga čini 2. u ligi. Imao je 3 starta protiv File ove sezone. Na svakom meču je primio po 2 poena, ali je uvek bacao 7 ili 8 izmena i nikad njegova ekipa nije primila više od 3 poena.

Fila je jako dobra ekipa, a trenutno su sa rekordom 61-48 u play off-u. Vezali su 6 pobeda, a u poslednjih 12 mečeva imaju 11. U tih 12 mečeva samo su 2x bili ispod ove granice. Međutim ti protivnici su bili jako slabi, kao i njihovi bacači. Primera radi, Strider koji je naneo poraz Fili u tom razdoblju je sličnih karakteristika Alcantari a Fila ga nije takla, te su izgubili ubedljivih 13:1.

Izostanak Hoskinsa i Harpera jeste hendikep za Filu, pa će šansu dobiti neki slabiji igrači. Realmute jedini ima nešto bolje brojke u karijeri protiv Alcantare.

Nije loša opcija i 7,5- te vi odlučite šta ćete igrati na osnovu napisanog!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.