subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (12.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 00:45!


Philadelphia Phillies – New York Mets 9,5- 1,75

5:4

Veliki derbi istočne divizije, Nacionalne konferencije i prvi njihov duel ove sezone. Bukmejkeri favorizuju domaćina, a očekuje se oko 10 poena.

Startni bacač za Philise biće levoruki bacač iz Venecuele, Ranger Suarez. Dobio je šansu u avgustu 2021. da bude startni bacač, i od tad samo kvalitetni startovi. Rekord 3-2, uz prosečnih 6 strikeouta po utakmici, a od 12 startnih utakmica najviše je primio 3 poena od Arizone.

Iskusni Taijuan Walker staće na brdo za Metse. Rekord 7-11 iz prošle sezone uz ERA 4.77. Imao je 5 startova protiv ovog rivala uz rekord 0-2, a primao je 2,1,3,2,1 poen i svaki put je dolazilo ispod 10 poena na utakmici.

Obe ekipe su krenule pozitivno na startu Philisi 2-1, Metsi 3-1. Takođe udarački vrlo moćni, dolaskom Schwarbera i Castelanosa Fila bi morala biti broj 1. u ovoj diviziji ofanzivno. Međutim to nije slučaj, a u prvi plan se ovaj ističu Segura i Camargo koji imaju preko 500. AVG. Castellanos i Schwarber imaju po jedan udaren home run i to je to što su udarili u prvih par utakmica.

Metsi s druge strane su krenuli jako na palici, a svaki igrač je dao svoj doprinos. Dobro treba napomenuti da su imati 4 utakmice protiv verovatno najslabije ekipe u ovoj diviziji Wašingtona. Alonso je udarao home runove, Canha je krenuo monstruozno jer u 2 dana imao 3od4 na palici. Od Smitha se više očekuje u narednim utakmica, jer je on briljirao na pripremnim utakmica.

Ono na šta ćemo se mi oslanjati je sigurno mladost sjajnog Suareza i njegova želja za dokazivanjem, a Walkerova statistika protiv Phillisa takođe treba uzeti danka.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje