petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (19.april)

Predlozi za koje smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do noćas u 01h!


New York Mets – San Francisco Giants prva izmena X 1,60

Odloženo

Dosta dobar bacački duel Megill vs Cobb daje nam za pravo da smatramo da prva izmena mmože da se izgura bez poena. Udarački trio na početku lajnapa McNeill/Marte/Lindor mlako udaraju, dok opasnost dolazi tek od 4. na palici Alonsa. Giantsi su loše krenuli udarački iako imaju 5 pobeda u nizu, sve te pobede je pošteno zaradio startni bacač. Megill još nije primio poen ove sezone, a prva trojica koje imati u 1.izmeni su Yastrzemski/Belt/Ruff. Jedino Belt ima dobar start sezone, ostala dvojica veoma slabo izdanje.

Colorado Rockies – Philadelphia Phillies gosti manje od 6,5 poena 1,75

4:1

Ono što nam daje za pravo da igramo ovako visoku postavljenu granicu je mnogo parametara. Naime Colorado u 9 utakmica ove sezone nijednom nije primio 7 poena ili više. Drugo: Phillisi igraju očajno. Treće: startni bacač Chad Kuhl ima fantastične brojke protiv opasne trojke Schwarber/Harper/Castellanos koji su na AVG 200. protiv njega. Jedina mana je stadion Colorado koji je kraći od ostalih i mrzimo da igramo minus kad su domaćini.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje