Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do pola 4!


LA Angels – Kansas City Royals H1 (-1,5) 1,97 maxbet

2:6

Angelsi su konačno počeli da igraju bejzbol, nakon jednog jako lošeg niza poraza. Zabeležili su 4 pobede u poslednjih 5 mečeva. Sad su na samo 3 pobede od 50% uspešnosti!

Sa Noah Synderdom na brdu, biće veliki favoriti. Njegov rekord ove sezone je 4-5, samo zato što nije imao podršku palice, pogotovo u poslednja 2 meča (porazi 1:0 i 2:0). Na domaćem terenu ima sjajni rekord od 3-0 uz samo 5 primljenih poena, što je prosečno 1 po utakmici.

Royalsi veoma mlaki na palici, a što se tiče tabele dele poslednje mesto sa Oaklandom. Na brdo će jako loš Kris Bubic, koji ima rekord 0-4 u sezoni i veoma visoku ERA 8,36.

Iako su Royalsi prvi put ove sezone pobedili u nekoj seriji (2-1 protiv Oaklanda). Palica je bila jako mlaka i zabeležila samo 7 poena, što je prosečno jedva 2.

Ne vidim nikakav drugi scenario, osim lake i ubedljive pobede domaćina. Ni 4,5+ na Angelse nije nerealna opcija sa kvotom 1,77.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.