četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (23.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz!Otvarati do 03:40!


Oakland Atletics – Texas Rangers 7,5+ 1,80 može veći ulog

1:8

Derbi zapadne divizije, Američke konferencije donosi nam jedan zanimljiv okršaj između Oaklanda i Teksasa. Favorita u ovom meču nema, a očekuje se oko 8 poena.

Na brdo za domaće ide Adam Oiler, desnoruki bacač koji ima 2 poraza na startu sezone. Primio je od Tampe 5, a od Toronta 3 poena. Ima 4 vrste pitcha: fastball,cutter,slider i changeup a sva 4 skoro procentualno isto baca.

Za goste iz Teksasa baca mladi Glenn Otto, takođe desnoruki bacač. Prvi start u sezoni za njega, a brojke iz prošle sezone ne obećavaju. Imao je u 6 startova, a rekord je 0-3 uz visoku ERA 9.26. Miksuje fastball i slider, uz mali procenat changeup i curveball. Imao je jedan start protiv Oaklanda, kad su ga iskusni udarači razneli u 3 izmene, davši mu 8 poena.

Obe ekipe su u prvih 7 u ligi po broju postignutih poena ove sezone. Što se tiče pitchinga Texas je ubedljivo poslednji, dok je Oakland na 10.mestu.

Teksas ovu granicu nije prebacio samo 2x ove sezone, dok je Oakland daleko slabiji. Udarački sjajni i jedni i drugi, mnogo iskusnih udarača koji će imati mnogo prednosti naspram ovih mladih bacača.

Po nama omašena granica za 2 poena, pa se ovo mora iskoristiti!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje