Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 03h!


Oakland Atletics – Texas Rangers 7,5+ 1,90, druga opcija domaćin 3,5+ poena

3:1

Prilično sam se iznenadio ovako niskom granicom, s obzirom da su bacači jedni od najgorih u ekipama.

Ruki James Kaprielian je sa rekordom 1-5, najgori bacač ekipe. ERA mu je visoka 5,09. Bacao je 2x protiv Teksasa ove sezone (5izmene-3primljena poena i 4,1izmenu-4primljena poena). Baca fastball,slider,curveball i changeup.

Taylor Hearn je malo iskusniji od kolege, ali njegov rekord od 4-6 i ERA 5,78 ne impresionira. Od 5 startova na gostujućem terenu, nijednom nije primio ispod 3 poena (5,4,3,3,8). Zato smo stavili tu drugu opcije, zbog ove statistike!

Ako bi gledali ofanzivne brojke, Oakland je najgora ekipa po svim parametrima u ligi. Texas je u sredini tabele po tim brojkama. Ono što je veoma pozitivno u ovom periodu je to da je trener Oaklanda ponovo vratio poverenje u neke iskusne veterane. Oni mu donose evo konstantno pobedu na svakom drugom meču, već 20 utakmica zaredom.

S druge strane Texas je imao sinoć očajno veče, ali je ipak i pored takve postigao 4 poena. Srednji deo lajnapa je totalno zakazao, a večeras protiv Kapreilana bi morao proraditi i probiti ovaj niski over.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.