subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (24.jul)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 03h!


Oakland Atletics – Texas Rangers 7,5+ 1,90, druga opcija domaćin 3,5+ poena

3:1

Prilično sam se iznenadio ovako niskom granicom, s obzirom da su bacači jedni od najgorih u ekipama.

Ruki James Kaprielian je sa rekordom 1-5, najgori bacač ekipe. ERA mu je visoka 5,09. Bacao je 2x protiv Teksasa ove sezone (5izmene-3primljena poena i 4,1izmenu-4primljena poena). Baca fastball,slider,curveball i changeup.

Taylor Hearn je malo iskusniji od kolege, ali njegov rekord od 4-6 i ERA 5,78 ne impresionira. Od 5 startova na gostujućem terenu, nijednom nije primio ispod 3 poena (5,4,3,3,8). Zato smo stavili tu drugu opcije, zbog ove statistike!

Ako bi gledali ofanzivne brojke, Oakland je najgora ekipa po svim parametrima u ligi. Texas je u sredini tabele po tim brojkama. Ono što je veoma pozitivno u ovom periodu je to da je trener Oaklanda ponovo vratio poverenje u neke iskusne veterane. Oni mu donose evo konstantno pobedu na svakom drugom meču, već 20 utakmica zaredom.

S druge strane Texas je imao sinoć očajno veče, ali je ipak i pored takve postigao 4 poena. Srednji deo lajnapa je totalno zakazao, a večeras protiv Kapreilana bi morao proraditi i probiti ovaj niski over.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje