nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (25.Maj)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 22:10!


Seattle Mariners – Oakland Atletics, gost 2,5+ 1,80

2:4

Volimo kad kladionice greše, a to počinje da biva sve učeštalije. Oni stave granicu na Oakland 2,5 a Robbie Ray u 7 startova ima samo jednom dozvoljeno poena ispod ove granice, dok sa druge strane stave 3,5 na Sijetl, a bacač gostiju ima rekord 4-0 uz prosečno 1 primljen poen po utakmici.

Ako pogledamo napad Oaklanda, oni jesu na dnu lige po broju udaraca, datih poena, ali Ray je razočarenje ove sezone, prima prosečno 3 poena po startu.

Ono na sta ćemo mi da se oslanjamo jeste Ray i Sijetlov bullpen koji je ubedljivo poslednji u ligi. Ono što je ostalo od njih su većina mladi bacači , jer im je klupa osakaćena povredama kojim se ne vidi kraj.

Već su odigrali 2 meča u seriji, gde su gosti i protiv boljih bacača postizali ukupno 13 poena.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje