Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 22:10!


Seattle Mariners – Oakland Atletics, gost 2,5+ 1,80

2:4

Volimo kad kladionice greše, a to počinje da biva sve učeštalije. Oni stave granicu na Oakland 2,5 a Robbie Ray u 7 startova ima samo jednom dozvoljeno poena ispod ove granice, dok sa druge strane stave 3,5 na Sijetl, a bacač gostiju ima rekord 4-0 uz prosečno 1 primljen poen po utakmici.

Ako pogledamo napad Oaklanda, oni jesu na dnu lige po broju udaraca, datih poena, ali Ray je razočarenje ove sezone, prima prosečno 3 poena po startu.

Ono na sta ćemo mi da se oslanjamo jeste Ray i Sijetlov bullpen koji je ubedljivo poslednji u ligi. Ono što je ostalo od njih su većina mladi bacači , jer im je klupa osakaćena povredama kojim se ne vidi kraj.

Već su odigrali 2 meča u seriji, gde su gosti i protiv boljih bacača postizali ukupno 13 poena.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.