petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB ( 26.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 00:45!


Philadelphia Phillies – Colorado Rockies 8,5+ 1,80 srednji ulog

8:2

Novi tromeč ovih ekipa je na programu noćas. Pre samo 5 dana Colorado je na svom terenu slavio 2-1 u seriji. Bilo je dva overa i jedna under.

Kyle Gibson će bacati za Filu, desnoruki bacač koji ima rekord 1-1 u prva 3 starta. Upravo je bacao protiv Colorada, gde je primio 3 poena u 6 izmena. Zabeležio je tad poraz 6:5. Ima 5 vrste pitcha, a najviše koristi brzu loptu i cutter, uz još slider,curveball i changeup u nešto manjem procentu.

Kyle Freeland će startovati za Rockiese. U precrtanom matchupa kad je Colorado slavio 6:5, Freeland je izbacao 6 izmena uz 2 primljena poena. Za njega je sezone loše krenula jer ima 0-2 rekord, uz visoku ERA 7.71.

Što se tiče statistike, Colorado je 1. po broju udaraca po utakmici dok im je pitching na očajnom 23.mestu. Fila je 6. po broju udaraca a 25. po pitchingu. Znači statistički sve govori da bi napad ovde morao imati prednosti naspram ne tako kvalitenih bacača.

Mala mana jeste shutout File od sinoć i izbacivanje sa utakmice Kyle Schwarbera. On verovatno neće moći da nastupi večeras i to će biti veliki hendikep za domaće.

Takođe mala mana jeste Colorado na strani, jer im je to mana i od prošle sezone. Oni su u tromeču protiv Tigersa postigli samo 4 poena.

Generalno nećemo mnogo siliti sa ulogom, ali opet ako ne dođe ovde over, doćiće u nekoj od 3 meča u seriji. Zato sistemska uplata, najsigurnije!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje