petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (26.avgust)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01:10!


Ny Mets – Colorado Rockies gost 2,5- 1,70 ili H1 (-2,5) 1,87

3:1

Metsi dočekuju goste iz Colorada i potpuni su favoriti sa De Gromom na brdu. Kvote na njihovu pobedu je pala na 1,18 što je ja mislim najmanja kvota ikad otkad se kladim na bejzbol. Na sajtu ESPN, procenat je samo 10,1% na pobedu Colorada.

Jacob De Grom je superstar ove ekipe i biće starter na večerašnjem meču. Njegov rekord je 2-1 u 4 starta ove sezone. Ima 2/4 što se tiče ove granice, ali ta granica je bila pređena samo zbog toga jer su ovi posle njega bacači usrali motku.

Ryan Feltner će bacati za Rockies-e. Njegova 2.godina u MLB a u ukupno 14 startova ima samo 2 pobede. U mesecu avgustu je jako loše bacao te su svi mečevi bili u debelom overu, a primao je prosečno 4 poena po meču.

Metsu su imali derbi Njujorka i izgubili su oba meča. Sa De Gromom će imati mnogo prostora za kalkulaciju i povratak na pobedničku stazu. Što se tiče domaćeg terena imaju 12 pobeda u poslednjih 14 mečeva.

Colorado je slab u gostima i ubedljivo je poslednji u ligi sa skorom 18-39. Mnogo se razlikuje njihovo udaranje kod kuće gde im je kraći teren od onog kad odu u goste. Ako pogledamo poslednje gostovanje Cardinalsima, jedva su dali 5 poena u tom tromeču.

Ako pogledamo predlog, oba deluju veoma slično i nije pametno šta je bolja opcija. Ali naravno da ja očekujem da Colorado ne pipne De Grom, i nadati se da će konačno bacati više od 5 izmena. Naravno ofanzivno Metsi su mnogo moćniji i što se tiče hendikepa, sigurno mogu pobediti sa 3 razlike.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje