Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu da prođe! Otvarati do 22h!


Oakland Atletics – Houston Astros prva izmena X 1,80

0:0

Jedan veoma dobar bacački duel će nam doneti jedan veoma neizvestan meč, a palica ne bi smela da se iskaže.

Paul Blackburn je bacač koji ima rekord 5-0 uz prosečno poen primljen u 9 startova. U tih 9 startova mana našeg predloga jeste to da je čak 4x primio poen u 1.izmeni. Od 2-7 izmene primio je isto toliko poena. Nadamo se da će ovog puta imati dobar start i neće nam napraviti problem.

Framber Valdez će bacati za goste iz Hjustona. Dominantan levoruki bacač sa rekordom od 4-2. Ono što jeste bitno za nas je da Oakland punih levorukih udarača, pa će Valdez imati tu prednost. Protiv LHH ima neverovatan AVG .125 a najčešće koristi slider za strikeout-e istih.

Što se tiče statistike poena u prvoj izmeni, Oakland je na 14.mestu lige dok je Hjuston na 22. mestu. Ako pogledamo formu u poslednjih 5 mečeva, obe ekipe su postigle samo jedan poen u prvoj izmeni.

Hjuston je očajno odigrao poslednja 3 meča, te Altuve,Brantley i Bregman skoro pa ništa nisu udarili. Oakland može da se pohvali dobrim udaranjem ali oslonićemo se na Valdeza i njegovo umeće i statistiku protiv levorukih udarača.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.