subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB br.2 (petak 14.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Toronto Blue Jays – Tampa Bay Rays domaćin 4,5- 1,70 maxbet,meridian

6:3

Tampa igra neverovatan bejzbol sa maksimalnim skorom od 13 pobeda ušla je u istoriju. Od tih 13 pobeda, samo 3x je dozvolila 5+ poena (7,5 i 6).

Toronto se posle lošeg starta vraća u formu, i ima 7 pobeda u 9 mečeva. Međutim, nikako to ne može da se nazove dobar ofanzivni bejzbol, kad svega 2 udarača valjano udaraju. Jedini vredni pomena su Chapman i Guerero.

Na brdu za Tampu će sjajni Rasmunsen koji je nulirao Oakland i Vašington, a dozvolio je svega 3 udarca u 13 izmena. Iako je Toronto mnogo jači o tih ekipa, bullpen Tampe je nerealno dobar, te apsolutno polažem sve da mogu isprate Rasmunsena ostatak utakmice.

Nekako mislim da će Toronto u ovoj seriji zadati konačno fatalni poraz Tampi, ali u ovom meču ne vidim 5+ Toronta nikako!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje