nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB br.2 (utorak 11.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 01:30!


Minnesota Twins – Chicago White Sox domaćin 3,5+ 1,63 meridian

4:3

Minesota je ekipa koja obožava da igra protiv svog najljućeg rivala! Plus na to ako dodamo sjajne brojke udarača protiv Lance Lynna, koji je u očajnoj formi, sve ovo dolazi u pravo vreme.

Miranda i Solano imaju 3/5 protiv Lynna, dok Walner ima homer iz 3 izlaska na palici. Jefers je takođe na 3/5, ali neće startovati noćas. Ako dodamo to da Buxton i Larnack igraju jako dobro, prva petorka bi trebalo odraditi veći deo posla.

Lynce Lynn je prošle sezone imao košmarne mečeve na ovom stadionu. U oba meča bio je iskasapljen sa 2x po 6 primljena poena!

Ukoliko neko hoće može i keca da igra, jer jako obožavam Pabla Lopeza, bacača Twinsa koji je po meni najbolji bacač u Američkoj ligi (primio samo poen u prva 2 starta).


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje