nedelja, 03. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (nedelja 16.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 19:30!


NY Yankees – Minnesota Twins prva izmena X mozzart 1,75

0:0

Pablo Lopez i Gerrit Cole su najbolje što ovi timovi imaju na brdu. U prošlom startu oba bacača su primila 2 poena u 1.izmeni pa se očekuje da sad isprave tu grešku.

Pablo Lopez je primio 2 poena, od prva tri udarača a onda je vezao 23 vezana outa u svom prethodnom startu. Imaće veliki izazov u vidu rukija Volpea, sjajnog Judge i Rizza na startu utakmice.

Gerrit Cole je takođe u vidu 3 vezana double, primio 2 poena u prethodnom startu. Zatim je odbacao vrhunskih 7 izmena za pobedu njegove ekipe. Imaće nešto lakši posao na startu utakmice, Juliana, Coreia i Buxton. Jedini problem ovde je dobro udaranje Koreje i Buxton protiv Cola, jer su mu udarili 2 homera.

Ukoliko neko sumnja u ishod prve izmene, realno je igrati 7,5- .


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje