ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB – petak 05.april

Otvarati do 20h!


Chicago Cubs – Los Angeles Dodgers gost 3,5+ 1,60

7:9

Bacači: Kyle Hendricks vs Bobby Miller

Uobičajno pitanje kad se igra na Wrigley Fieldu, koliko će jako duvati vetar i kome će odgovorati.

Dodgersi dolaze u dobrom raspoloženju nakon 4 vezane pobede. Mada i Cubsi imaju 3 vezane protiv slabašneg Kolorada baš na Wrigliju.

Kyle Hendricks je na zalasku karijere, a njegova brza lopta daleko je ispod proseka lige. Tj obožava da baca sinkere koje dobrano skreću, a to je preko 40%. Miksuje sa changeup-om i doda 2% curveball. Uglavnom mlako izdanje u prvom startu, kad mu je Teksas dao 5 poena u 3,2 iizmene.

Vrlo bitno je istorija par udarača protiv njega. Betts, Lux, Muncy, Freeman i Taylor imaju preko .300 prosek na palici protiv Hendricksa. A svi oni su večeras u sastavu.

Granica 4,5 je u svim kladionicama, pa je čak i ona itekako prebaciva. Mada sam se ja odlučio da malo spustim za poen i da pojačam ulog!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje