petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (petak 31.mart)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Kvota je 1,80 i otvarati do pola 4 ujutru!


San Diego Padres – Colorado Rockies 7,5+ 1,80 maxbet,mocart,meridian

1:4

Na otvaranju sezone Kolorado je iznenadio domaćina, pobedom od 7:2. Najraspoloženiji je bio C.J.Cron koji je imao 2 homera, dok su Brayant i Blackman imali po 3 udarca.

Na brdo će za Padrese stati Nick Martinez. Uvek nezgodan sa splitterom i sporom kurvom, zna da napravi problem svakom. Međutim upravo gore pomenuti C.J.Cron ima veoma dobru statistiku protiv njega (8/25 uz 3 udarena homera), Blackman 5/12, dok Daza ima 3/7. Martinez je bacao prošle sezone 2x protiv Padresa, primio je 1 i 4 poena.

Kyle Freeland će biti adut Kolorada. Koliko njemu ne odgovara San diego, dokaz je statistika prošle sezone. Iz 5 startova protiv te ekipe primio je: 6,2,4,2,4 poena. Najlošije stoji sa Grishamom koji protiv njega ima statistiku 5/20 uz 3 udarena homera. Machado je na 12/38, dok je Croneworth na 7/21 protiv Freelanda.

Sjajna udarčka forma obe ekipe i nekih pojedinaca dajem nam zapravo da smatramo je ovo dosta niska granica u odnosu na prethodnih sezona (pogotovo na Kolorado kad je skoro uvek bila 9,5). Uz to da dodamo pravilo shifta koji odgovara gore pomenutim igračima!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje