Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Kvota je 1,80 i otvarati do pola 4 ujutru!


San Diego Padres – Colorado Rockies 7,5+ 1,80 maxbet,mocart,meridian

1:4

Na otvaranju sezone Kolorado je iznenadio domaćina, pobedom od 7:2. Najraspoloženiji je bio C.J.Cron koji je imao 2 homera, dok su Brayant i Blackman imali po 3 udarca.

Na brdo će za Padrese stati Nick Martinez. Uvek nezgodan sa splitterom i sporom kurvom, zna da napravi problem svakom. Međutim upravo gore pomenuti C.J.Cron ima veoma dobru statistiku protiv njega (8/25 uz 3 udarena homera), Blackman 5/12, dok Daza ima 3/7. Martinez je bacao prošle sezone 2x protiv Padresa, primio je 1 i 4 poena.

Kyle Freeland će biti adut Kolorada. Koliko njemu ne odgovara San diego, dokaz je statistika prošle sezone. Iz 5 startova protiv te ekipe primio je: 6,2,4,2,4 poena. Najlošije stoji sa Grishamom koji protiv njega ima statistiku 5/20 uz 3 udarena homera. Machado je na 12/38, dok je Croneworth na 7/21 protiv Freelanda.

Sjajna udarčka forma obe ekipe i nekih pojedinaca dajem nam zapravo da smatramo je ovo dosta niska granica u odnosu na prethodnih sezona (pogotovo na Kolorado kad je skoro uvek bila 9,5). Uz to da dodamo pravilo shifta koji odgovara gore pomenutim igračima!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.