ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

PREMIUM Bejzbol predlog iz MLB (ponedeljak 10.april)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 00:40!


Tampa Bay Rays – Boston Red Sox 8,5+ 1,80 maxbet

1:0

Derbi susret ove runde čeka nas na Floridi, gde Tampa ne prestaje sa pobedama (9-0). Boston je na skoru 5-4.

Možda bi ovo mogao biti kraj ove dobre serije, jer Boston ima daleko boljeg bacača. Međutim Tampa ima dobru istoriju protiv Pivete. Prošle sezone su ga uništili u prva dva starta u aprilu i maju (primio 7 i 5 poena), ali je u nastavku sezone bio bolji (primio 2x 2 poena).

Jalen Beeks je uzdanica Tampe. Levoruki bacač miksuje fastball/changeup, a realno nije klasični starter. U karijeri je bacao 103 utakmica, od kojih je samo 11 bio starter. Očekujem maksimum 3 izmene, a onda će na scenu stupati bullpen Tampe.

Svakako bacači krajnje prosečni, ali više bi se oslonio na palicu obe ekipe koja dominira. Tampa je na 1.mestu, dok je Boston na 3.mestu u konferenciji.

Najjači mogući sastav ekipa daje nam za pravo da očekujemo jedan vrhunsko ofanzivni bejzbol.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje