petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (pripremna) – ponedeljak 06.mart

Predlog za koji smatram da im veliku šansu za prolaz! Otvarati do 19h


19:05 Boston Red Sox – Detroit Tigers 9,5+ 1,75 MERIDIAN

7:1

Za večeras smo izdvojili susret Bostona i Detroita. Domaćin je blagi favorit a granica poena je postavljena na 9,5.

Za Boston će na brdo Chris Sale, povratnik u tim i jedan od najboljih bacača u MLB. Međutim posle operacije on više nije isti, tako da i sama statistika njegove prethodne sezone nije bajna.

Za Detroit će bacati mladi Matt Manning. Desnoruki bacač je imao solidnu 2022. sezonu u kojoj je startovao 12 utakmicu i imao skor 2-3.

Zašto je ova granica idealna za ove naše uslove? Zato što Boston igra vrhunski bejzbol, a Detroit ima očajan bullpen (30. u MLB) koji će ići iza mladog Maninga.

Još jedna bitna stvar je najjača postava Bostona, a ni Detroit baš neće biti ništa slabiji, te pored ovakvih informacija i konačno realne granice, gledamo ka dobitku.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje