sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB – četvrtak 04.april

Otvarati do 22h!


Minnesota Twins – Cleveland Guardians gost 2,5+ 1,62

2:4

Bacači: Pablo Lopez vs Tanner Bibee

Divizijski meč je uvek razlog više da se ekipe još više dodatno potrude da ostvare pobedu. Ako pogledamo početak sezone, Klivlend je daleko bolja ekipa u svakom smislu. Twinsi su odavno mlaki u napadu, ali ima je rotacija jedina vredna pomena.

Daleko od toga da ne poštujem Lopeza, koji je po meni jedan od najboljih bacača u ligi. Međutim prošle sezone 3 starta protiv Klivlenda, 10 primljenih poena u 18 izmena. Koliko i to nije tako loše. obrnuto govore brojke protiv pojedinih igrača. Protiv 5 levorukih udarača (braća Naylor,Kwon, Breenan i Gimenez) ima prosek na palici preko .500. Zar to nije dovoljan razlog da naplatimo ovu neverovatnu statistiku?

Još jedna bitna stavka, Lopez je prošle sezone imao u proseku 3 šetnje po utakmici, a Klivlend je trenutno najbolja ekipa u plate discipline (što znali da ne jure lopte koje su van strike zone).


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje