petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (subota 08.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 20h!


Minnesota Twins – Houston Astros gost 3,5+ 1,80 maxbet

9:6

Veliki derbi u Mineapolisu, utakmica broj 2 će biti igrana u 20h. Sinoć je domaćin u ekstra izmeni slavio sa 3:2. Večeras nas očekuje takođe veoma zanimljiv susret, a bacački duel Garcia vs Ryan, opet donosi više prednosti odbrani.

Protiv naše opklade ide bacač Joe Ryan. U prvom startu dobro je odradio posao protiv slabašnih Royalsa (6 izmena,1 primljen poen). Bacao je fastball 55%,splitter 25% i slider 20%. Ono što mi je zapalo za oko jeste susret iz prošle sezone kad su ga Astrosi uništili u 3 izmene, primio je 4 poena i imao čak 5 šetnji.

Što se tiče ekipe Twinsa, oni su sjajno krenuli ovu sezonu, imaju rekord 5-2. Samo im Majami prešao današnju granicu (dao 5). Astrosi su kontra njih jedva prebacivali granicu 3x iz 7 mečeva, dok su čak 4x dali 3 poena!

Međutim ono što ja uzimam u obzir jeste konačno najjači sastav Astrosa i njihovi međusobni susreti sa protivnikom. Prošle sezone su igrali 7 mečeva, a 6 je otišlo u over! Samo na jednom susretu su Twinsi uspeli da slave, a slična takva situacija bila je i 2021 (2 pobede Twinsa).


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje