utorak, 18. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB – subota 08.jun

Predlog koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 22h!


Chicago White Sox – Boston Red Sox 8,5+ 1,80

6:1

Bacači:Nick Nastrini vs Brayan Bello

Domaći su verovatno najgora ekipa u MLB. Sinoćnom pobedu nad ovim rivalom, prekinuli su niz od 14 vezanih poraza. U prvom meču su izgubili, a na oba meča je došao over.

Nick Nastrini definitivno nije dorastao ovom levelu bejzbolu, jer je na ERA skoro 10, a skor od 0-5 je u rangu sa igrama ekipe. Ekipa po svim kategorijama je na 29. ili 30. mestu u ligi.

Ono zbog čega sam se zakačio za over, jesu brojke Bella koji je u velikom padu forme. U maju je imao skor 3-1 iako je primao svaki put 3+ poena. Njegov sinker koji je fenomenalan nije fukcionisao, pa su ga protivnici lako izudarali. Ipak razlog tih pobeda je njegov napad koji ga je uvek dobro podržavao, pa su svi ti njegovi startovi bili u debelom overu!

Boston je ekipa koja igra toplo/hladno i imaju problema sa povredama. Međutim neki mladi momci su fantastična zamena, pa ovo ekipa koja je na skoru 32-32 i ne stoji toliko loše. Deluje po svemu da bi ovde mogao biti opet over.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje