utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB – subota 30.mart

Otvarati do 22h! Za sve kladionice!


Baltimore Orioles – Los Angeles Angels 8,5+ 1,85

13:4

Bacači: Grayson Rodriguez vs Griffinn Canning

Narandžasti su u prvom meču pregazili Anđele 11:3. U tom susretu iz prve postave jedino Urias nije imao udarac. Večeras će isti sastav biti dostupan, dok će gosti takođe u indentičnom sastavu nastupati.

Rodriguezu je ovo druga sezona u MLB. Prošle sezone je imao skor 7-4 sa ERA 4,35. Za oko mi je zapao duel upravo protiv Angelsa, kad je za 3 izmene primio 8 poena.

Canning je druga klasa bacača, pa ne bi trebao da predstavlja neku prepreku za ovako moćan i sastav koji je u najboljoj formi u MLB!

Moraćemo da navijamo za domaće jer će se samo oni pitati, ako oni opet budu moćni u napadu, neće biti problema da se pređe ova granice. Srednji ulog!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje