četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (utorak 09.maj)

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do pola 2 noćas!


Chicago Cubs – St.Louis Cardinals 7,5+ 1,80 mozzart,maxbet,meridian

4:6

Derbi centralne divizije juče je završen pobedom gostiju, pa su Cardinalsi 2x ove sezone vezali dve vezane pobede.

Starteri za večerašnji meč su Jameson Tailon vs Jack Flaherty. Oba bacača su očajno krenuli sezonu, a kako ona ide sve lošije partije imaju. Flaherty je u prošlom startu primio 10 poena u samo 2 izmene protiv Angelsa. Tavori sa kontrolom i redovno prima homere. Tailon ni blizu dobrih partija od prošle sezone u dresu Jenkisa.

Iako su Cardinalsi poslednji u konferenciji, ne udaraju loše. Ono što njih ubija ove sezone jeste loša bacačka rotacija koja ne zna gde bije. Svaki starter ima ERA preko 5, a ovo im je najgori start u poslednjih 20 godina!

Cubsi na svom vetrovitom stadionu obožavaju da udaraju, te je stadion udarački prijatelj s vetrom koji odnosi lopte preko ograde.

Jedna niska granica sa lošim bacačima, vuče na over!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje