subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz NCAA – petak 16.februar

Otvarati do 17h. Samo za meridian kladionicu!


Indiana Hoosiers – Duke Blue Devils 11,5+ 1,78

3:6

Kreće lagano sezona u NCAA, a već imamo derbi 28. i 16. rankiranih ekipa. Kako otvaranje sezone zna da bude zeznuto,tako uzimamo istoriju iz prošle sezone kad su obe ekipe uspele da se uguraju u doigravanje.

Indana je 28. rankirana ekipa u celom NCAA. Skor 43-20 prošle sezone i neverovatnih 7,7 postignutih poena po meču, dovoljno govori koliko je to moćna udaračka ekipa. Nažalost nemamo informaciju ko će startovati večeras za njih,ali ukoliko saznam editovaću post.

Duke svake godine napreduje, pa su ove godine 16. rangirana ekipa. Njihov skor od 39-24 iz prošle sezone dovoljno govori, dok je prosek poena 7,6 što je slično kao kod domaće ekipe. Starter za Duke Jonathan Santucci, levoruki bacač kojem je ovo Junior sezona. U prve dve godine imao je prosek nešto iznad 4.

Ove dve ekipe igraju ponovo posle 10 godina, pa istorijski nemamo neke podatke o međusobnim susretima. No, željno očekivana sezona zna da donese mnogo želje za udaranjem, pa bi ove dve ekipe mogle da nam donesu efikasan meč.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje