četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Venecuele – utorak 02.januar

Predlog za koji smatram da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati ovaj predlog do 00h!


Karakas i Aragua otvaraju 2.fazu takmičenja u bejzbol ligi Venecuele. Da se podsetimo prošle sezone Karakas se prošetao do trone.

Starter za Carakas biće desnoruki bacač Jhoulis Chacin. Bacač prepun MLB iskustva i dalje je u toj ligi, a nastupa za Kolorado. Preko zime radi forme nastupa za Karakas.

Austin Drury će biti naš protivnik večeras. Ovaj levoruki bacač je član LA Dodgersa, ali nikad nije dostigao MLB nivo, te tavori po nižim ligama. Impresivno baca za Aragua, jer je poslednja 3 meča zadržao protivnike na nuli. Iako je ovo loše za nas, Karakas mu nije bio protivnik, ali jeste pre mesec dana, kada su ga nalupali. Tad je Karakas postigao 10 poena.

Karakas ima dosta MLB igrača u polju, a neki od njih koje bi izdvojio su Peraza, braća Arcia i Tovar! Prosek poena Karakasa na svoj stadionu iznosi 5,5 poena.

PREDLOG: Karakas 4,5+ poena 1,67kv MERIDIAN 

6:5


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje