petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog za klađenje – KBO – 29.05.2020.

Sutra od 11:30 u okviru Korejanske bejzbol lige igraju meč Kiwoom Heroes (10-11) i KT Wiz (9-11). Ovo je prvi susret u seriji od 3 utakmice koje će se igrati: petak, subota i nedelja. Kladionice u prvom susretu favorizuju domaćina sa kvotom 1.45.

Starter Kiwooma je levoruki bacač Eric Jokisch (3-0,1.17). Ove sezona pruža fenomenlne partije i u 4 starta pružio je svojoj ekipi 3 pobede i 1 no-decision (i u tom meču je Kiwoom pobedio, ali dok je on bacao bilo je nerešeno). Ima učinak 23 izmene i samo 3 primljena poena. Jednostavno kad on baca ekipa ima veliko poverenje i sigurnost.

Starter KT je desnoruki mladić Kim Min (2-0,6.32). Iako ima 2 pobede, primao je mnogo poena u ta 3 starta. Za 15 izmena ima 11 primljenih poena. Uvek ga je sjajna palica KT vadila. U 3 starta iz prošle sezone primio je 7 poena protiv sutrašnjeg protivnika u 16 izmena.

Kiwoom igra klimavo, međutim sve se to nekako menja kad baca Jokisch. Uvek drži protivnički napad i daje vremena svojoj ekipi da proradi na palici. Kim nije takav bacač koji može da se odupre Kiwoom-u i verovatno će već u početku domaćin da se znatno odlepi. Vezali su 4 poraza a poslednju put su pobedili baš kad je bacao Jokisch! Vreme je da krenu i da se konačno približe konačno vrhu tabele, jer za to imaju kvalitet.

KT je realno dobra udaračka ekipa, ali su prošloj seriji protiv Tigersa pokazali znake nesigurnosti i postigli samo 12 poena u 3 meča. Ne mogu oni da se nose protiv jakog pitchinga i jako dobrog napada.

Predlog za ovaj meč je na pobedu domaćina. Kvota je 1,45. H1 takođe dolazi u obzir a kvota na tu igru je 1,90 ali ne bi da silimo,obična pobeda je sigurnija!

 

5:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje