ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlozi iz MLB br 2. i br 3. (subota 29.april)

Dva bejzbol predloga za koji isto smatram da imaju veliku šansu za prolaz! Stavio sam po 3 kredita vrednosti,što je ukupno 6, a možete jedan preuzeti do 22h,a drugi do 01h!


Oakland Atletics – Cincinati Reds 7,5+ 1,75

2:3

Neverovatan niz i jednih i drugih po broju postignutih poena. Oakland iako gubi ide redovno u debeli over. U poslednjih 10 mečeve, 9 je otišlo u over, a jedan meč je stao na 7 poena. Cincinati ima 4 vezane pobede,a prosek datih poena im je 7 na tim utakmicama.

Hunter Green protiv Kevin Mullera nije nešto što je najbolje, te je činjenica da tradicija poena treba da se nastavi. Oakland je veoma dobra udaračka ekipa protiv fastballa, iako Green gruva 98mph+, domaći udarači obožavaju brze lopte.

Chicago White Sox – Tampa Bay gost 4,5+ 1,75 maxbet

3:12

Tampa jeste u malom padu formu, ali to jeste normalno koliko su postavili visoko lestvicu sa 14 vezanih pobeda. Imali su čak i dve nule nedavno, ali su se sa 2 pobede ubrzo vratili i to baš protiv ove ekipe.

Lance Lynn ne voli da baca protiv Tampe, to i on sam zna. Ove sezone u svakom startu ima problema, pa nijednom ove sezone nije spuštao ispod 3 primljena poena. Još da dodamo na to da Tampa igra sjajno završnicu meča, a da Soxi imaju očajni bullpen po brojkama ove sezone, ovo deluje itekako kao prebacivo.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje