utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (24. Maj)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 00:40!


Cincinati Reds – Chicago Cubs gosti 4,5+ 1,83 maxbet

4:7

Iako su divizijski rivali, sastaće se tek prvi put ove sezone a sigurno da će gosti u svakom meču biti favoriti.

Vladimir Gutierrez, bacač koji ima rekord 0-5 u 7 startova ove sezone bacaće za Redse. Ništa mu ne ide ove sezone, mnogo šetnji, mnogo primljenih poena, skoro na svakom meču je primio home run.

Cubsi su imali jednu dosta dobru udaračku seriju protiv Arizone iako su izgubili 3/4 utakmice. Davali su u proseku 5 poena, a neki ruki igrači su se istakli i na palici su davali svoj doprinos. Patrick Wisdom je imao 2HR u seriji, a ruki Model je udario prvi HR u karijeri.

Granica jeste postavljena kako treba, a mi ćemo je odigrati samo po statistici očajnog Gutiereza koji bi trebao opet biti ponižen i zabeležiti i 6.poraz u sezoni.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje