petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez najbolja 2 strelca i još 7 igrača, dolaze na megdan favoritu

Domaćin je favorit da na startu kvalifikacija upiše 3 boda. Gost će u ovoj meč ući bez 9 igrača među kojima su i dva najbolja strelca. Meč počinje u terminu od 20:45.


Najava meča: Danas će se u terminu od 20:45 po našem vremenu u okviru WC 2022 Qualification Europe u okviru grupe B sastati Švedska i Gruzija. Reč je o veoma nezgodnoj grupi u koju su pored pomenute dve reprezentacije, smeštene i Španija, Grčka i tzv. Kosovo.


Švedska je gotovo redovan učesnik na najvećim smotrama, ali će u ovom ciklusu biti na velikom ispitu zbog ne samo neugodne grupe, već i neugodnog sistema takmičenja. Na papiru možda i najlakši zadatak ima večeras protiv Gruzije. Kako bi joj pomogao u reprezentaciju se vratila i prva zvezda tima, napadač Zlatan Ibrahimović.


Gruzija je ekipa koja ne zna za pobedu na 5 poslednja meča uz gol razliku 4:6 čime je na proseku od tačno 2 gola po meču. Danas neće moći da računaju na 9 reprezentativaca od kojih većina ima bitan uticaj na igru. Van sastava će biti: golman G. Makaridze (17 utakmica / 0 golova), defanzivci G. Navalovski (41/0), S. Kvirkvelia (41/0) i D. Khochovala (26/0), vezisti: najbolji strelac tima T. Orkiashvilli (45/12), drugi najbolji strelac tima V. Qazaishvilli (52/11) i M. Dausvilli (37/0), kao i napadači N. Kacharava (23/3) i E. Lobjanidze (10/0).


Mišljenje urednika: Iako je start kvalifikacija neugodan, Švedska bi trebala da opravda ulogu favorita i dođe do prva tri boda. Pritom ne treba očekivati meč sa puno golova, te se kao dobar predlog nameće mix igra 1 i 0-3 @1.85 / MaxBet , ali je svakako na vama da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip.

1:0


Naslovna fotografija: Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje